Шукати в цьому блозі

четвер, 19 січня 2023 р.

Хаб – цифрової освіти.

      Наша бібліотека входить в мережу Хабів цифрової освіти, тобто є місцями, де кожен громадянин може безоплатно здобути цифрові навички та отримати доступ до цифрових послуг, а бібліотекар надасть консультацію і допомогу в набутті цифрових навичок та користуванні платформою «Дія».

     Зараз бібліотеки особливо працюють в напрямі цифрового розвитку: надають консультації щодо навчання та спілкування у віртуальному світі, проводять групові та індивідуальні навчання з комп’ютерної грамотності, створюють мультимедійний контент, а також організовують обслуговування користувачів за допомогою цифрових бібліотечних сервісів (чати, блоги, соцмережі).

    Сьогодні і в нас відбувся захід із цифрової грамотності — на якому метою було навчити дітей користуватися онлайновим інструментом Canva .  І це тільки початок, а задумів ще багато. Тож долучайтеся до розвитку цифрової освіти в Україні для покращення діджитал-знань своїх відвідувачів.

Немає коментарів:

Дописати коментар

9 травня – День Європи

     Цьогоріч Україна відзнача є День Європи разом із країнами Європейського Союзу – 9 травня. Адже ми - частина родини європейських держ...