Шукати в цьому блозі

середа, 11 січня 2023 р.

Магія казок Шарля Перро

     Немає в світі людини, яка б хоч раз на віку не мандрувала країною казок. Знайомство з казкою, зустріч із нею – це завжди свято. І сьогодні ми маємо чудову нагоду потрапити до цієї дивовижної країни.

    12 січня усі любителі казок – і великі, і малі, – вшановують пам’ять відомого французького письменника Шарль Перро. Серед сучасного розмаїття книжок і авторів, казки цього статечного француза залишаються напрочуд запитаними й актуальними.

                                        

    Ми для своїх користувачів теж підготували книжкову виставку «Магія казок Шарля Перро». Де розташувалися «Кіт у чоботях», «Спляча красуня», «Червона шапочка», «»Подарунки феї», «Попелюшка», «Хлопчик мізинчик», «Ріке-Чубчик».

     Шарль Перро писав про героїв справжніх, але водночас й тих, яких насправді не буває. І це стало його відкриттям у світі казок.

     Відкладіть сьогодні всі свої справи, прочитайте дітям будь-яку казку Шарля Перро. Вшануйте пам’ять великого казкаря в день його народження.

Немає коментарів:

Дописати коментар

"До дня пам'яті та примирення"

       8 та 9 травня відзначаються Дні пам'яті та примирення, присвячені пам'яті жертв Другої світової війни.        Перемога на...