Шукати в цьому блозі

неділя, 1 січня 2023 р.

Рідна Україна з Новим Роком!

     З Новим роком 2023 року! Цей рік запалив на небі яскраву зірку. Це – зірка Перемоги. Бо минулий рік видався важким, хай цей рік принесе мирного неба без ракет, світло і тепло в кожну оселю, звільнену від окупанта. Нехай вас супроводжують безхмарні дні, нехай втіляться всі світлі побажання, нехай щирість і посмішки не тікають з вашої оселі. Щоб ми бачили українських дітей без сліз на очах, батьків, які дочекалися синів та дочок з фронту, щоб наші дні були без звуків сирен та вибухів, перемогу України та повернення наших земель.  Зичу не знати неприємностей та смутків. Нехай біди обходять вас стороною. Бажаю благополутчя в житті і душевної гармонії. З Новим роком рідна Україно!

    В приміщенні бібліотеки у нас створений куточок новорічного натхнення «Новий рік чарує – свято над дарує». Тож не падаємо духом, а зустрічаємо його з високо піднятою головою. Бо ми на своїй рідній землі.

    Нехай всі 365 днів Нового 2023-го року будуть наповнені радісними новинами.

Немає коментарів:

Дописати коментар

"До дня пам'яті та примирення"

       8 та 9 травня відзначаються Дні пам'яті та примирення, присвячені пам'яті жертв Другої світової війни.        Перемога на...