Шукати в цьому блозі

четвер, 19 листопада 2020 р.

21 листопада День Гідності та Свободи.

     Україна відзначає День Гідності та Свободи, що об’єднав дві знакові події у новітній історії країни – Помаранчеву революцію 2004 року та Революцію Гідності 2013 року.

     Це був надзвичайно важкий іспит для України, коли українці продемонстрували свою європейськість, гідність, своє прагнення до свободи

     Не залишається поза увагою ця подія і в Біликівській сільській бібліотеці – філіалі для відвідувачів організована книжкова виставка «За України долю став Майдан».   Запрошуємо всіх охочих переглянути її й ознайомитися з документами, представленими на виставці.

     Метою запровадження пам’ятної дати стало донесення до сучасного і майбутніх поколінь інформації про доленосні події в Україні початку XXI століття, а також віддання належної шани патріотизму й мужності громадян, які стали на захист демократичних цінностей, прав і свобод людини, національних інтересів нашої держави та її європейського вибору.

     Це нагадування всім українцям про те, якою ціною здобуто свободу на новий шанс для країни стати справжньою європейською державою. Тож, будьмо гідними пам'яті наших Героїв! Завдяки нашій згуртованості, незламності духу та беззаперечній вірі у перемогу справедливості над нашою Батьківщиною запанує мирне небо, а в наші домівки прийде радість, злагода та впевненість у завтрашньому дні!

                                                                 Наталія Ганженко.

                                 Бібліотекар Біликівської сільської бібліотеки – філіалу.

 

Немає коментарів:

Дописати коментар

Після березня відразу травень?

     Тепло!!!!! І відразу хочеться щось зробити для душевного спокою і для настрою. Тож ми зробили декор віконного затишку.      Про вік...