Шукати в цьому блозі

пʼятницю, 6 листопада 2020 р.

«Чарівний світ Симони Вілар»

     Біликівська сільська бібліотека  пропонує звернути увагу на книги письменниці Симони Вілар. 

     Симона Вілар — одна з найуспішніших письменниць світу у жанрі фентезі, альтернативної історії та історичної прози. Основна тема її історико-пригодницьких романів — Стародавня Русь, середньовічна Англія та Шотландія, Скандинавія та Франція.

Вилар Симона. Обрученная с Розой. Англія, XV століття. Король вирішив долю Анни Невіль, дочки легендарного Ворвика Коронатора: вона повинна піти під вінець з його братом - принцом Річардом Глостером! Для неї це вирок, і, здається, наречений збирається привести його у виконання ще до весілля. Її всемогутній батько далеко, і допомоги чекати нізвідки. Бажаючи якомога швидше опинитися під захистом Ворвика, Анна приєднується до сера Філіпа, який везе Коронатору фатальне для неї послання від Його Величності, і закохується в цього простого лицаря!

Вилар Симона. Коронатор. Анна Невіль, дочка графа Ворвика, легендарного Коронатора, була народжена, щоб стати королевою. Заради трону принц Едуард Вельський, син Маргарити Анжуйської та Генріха ІV, просив її руки – і заради трону вона дала згоду. Але корона не може стати єдиною метою для жінки, яка вже пізнала кохання.

Вилар Симона. Леди-послушница. За часів громадянських воєн XII в. великородні наречені були цінним трофеєм, і на їхні почуття з обранцями  не зважали. Найвродливіша і знатна дівчина в Англії Мілдред Гронвудская ризикує на собі відчути всі жахи свавілля принців крові! Лише заміжня жінка може уникнути інтриг і небезпек, але горда красуня бачить захисника в безвісному бродязі, який завоював її серце, не неважуючись домагатися її руки.

Вилар Симона. Тяжесть венца.  Герцог Річард Глостер, брат короля, повертає до двору Анну Невіль, дочку легендарного Ворника Коронатора, яку всі вважали загиблою! Невже він і досі прагне взяти цю жінку за дружину та разом із нею посісти трон? І чи забажає вона розділити тягар вінця із чоловіком, гідним її помсти, але не кохання?

Вилар Симона. Ведьма.  Роман «Відьма» належить до жанр у історико-слов’янського фентезі. Дія роману відбувається в X столітті, у часи правління князя Ігоря. Молодий посадник варяг Свенельд (історична особа) приїздить, зі стольного Києва до древлян зібрати данину. Однак цього разу перед ним постає незвичне завдання: відвідати місця поклоніння богам – капища, які плем’я ховає в глухих хащах. Чудова інтрига, казкові та міфічні персонажі Давньої Русі, що жили серед людей до того, як Русь прийняла християнство та чарівництво було поховано.

Вилар Симона. Рыцарь света. У вирі інтриг, що оплели середньовічну Англію, вродливій вельможній пані Мілдред і безрідному зайді Артуру доведеться поборотися за право бути разом. Здається, усе проти них: закони суспільства, воля батьків дівчини, пильна увага до неї королівського сина… і таємниця, яка переслідує Артура. Чуже ім’я й обладунки лицаря, які він незаконно привласнив, можуть дорого коштувати закоханим…

Вилар Симона. Ассасин. XII століття. Епоха хрестових походів ... Мартін - воїн-найманець, учень ассасинов, йому під силу найризикованіші завдання. Його заклятий ворог, маршал тамплієрів Вільям де Шампері, мріє заманити невловимого шпигуна в пастку. І для цього як приманку він використовує свою сестру, леді Джоану. Але серце дівчини вже давно віддано мужньому Мартіну, і вона рятує йому життя ...

                                                                             Наталія Ганженко.

                              Бібліотекар Біликівської сільської бібліотеки – філіалу.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Природа навколо нас.

    2 2 квітня – Всесвітній день Землі! В ці дні пробуджується природа і починається новий рівень її розвитку.     Мета цього дня - п...