Шукати в цьому блозі

середу, 4 листопада 2020 р.

«Теплі історії – для справжніх романтиків»

     «Теплі історії» - книги про історії людей та життя, любов і радість, смуток та усмішки, про шоколад та каву, про друзів та рідних, подорожі й музику. У них поряд існують маленькі дрібниці й великі зміни, мрії та їхнє здійснення, спогади та враження.

     Тут кожен може віднайти частину своїх власних переживань та хвилювань. Неперевершені емоції наповнюють сторінки цих книг, з ними можна посміятись від душі, пережити біль та смуток героїв, відчути ніжність та зворушеність до сліз. Хоча за вікнами не завжди добра погода, з цими книгами затишно й тепло.

  Гербіш Надійка. Теплі історії до кави. У цій книжці зібрані історії про почуття й настрої, сумніви й рішення, далеку дорогу й затишний дім, чужі міста й близьких людей, солодкий шоколад і терпкувато-гірку каву. У них немає однозначних висновків і незмінних рецептів, а є пошуки та віра в імпровізацію. Є любов і сміливість, крихта суму й багато радості, чимало мрій і не менше спогадів.

     Гербіш Надійка. Теплі історії до шоколаду.  Ця книжка - збірник добрих, теплих, шоколадних, цілющих слів. Тут містяться історії про різних людей, життя, любов, слова, дружбу, смуток, пошуки, усміх, подорожі, домашню випічку, міста, кутові будинки, про велосипеди, кіно й картини, про музику, лікарні, студентів, книжки, про неосвітлені вулиці й старі листи, маленькі дрібниці й великі зміни. 

                                                                       Наталія Ганженко.

                                    Бібліотекар Біликівської сільської бібліотеки – філіалу

Немає коментарів:

Дописати коментар

Природа навколо нас.

    2 2 квітня – Всесвітній день Землі! В ці дні пробуджується природа і починається новий рівень її розвитку.     Мета цього дня - п...