Шукати в цьому блозі

пʼятницю, 6 листопада 2020 р.

«Осіннє читання для серця і розуму!»

     Вслухайтесь в рядки ніжності та кохання, поміркуйте про велике й сильне почуття, про те, як треба терпляче чекати, берегти, цінувати його та відчути, як збагачує саме воно душу людині. Неповторно і своєрідно сказано про це надзвичайно сильне людське почуття в творчості фактично кожного письменника світової та українського літератури, про що свідчать прекрасні літературні шедеври, створені їхнім талантом. До вашої уваги книги Джоди Пиколт.

Пиколт Джоди. Ангел для сестры. Анна не хвора, але в свої тринадцять років перенесла безліч операцій, переливань, ін'єкцій. І все для того, щоб допомогти сестрі, хворий на лейкемію. Як сказали батьки, для цього Анна і з'явилася на світ. Але якою могла б стати її життя, якби його не було прив'язана до сестри? .. Ганна зважилася на крок, який для багатьох людей був би занадто складний, і подала в суд на батьків, які привласнили право розпоряджатися її тілом.

Пиколт Джоди. Жестокие игры. Шипучий коктейль з сексу, магії вуду і моторошних секретів маленького містечка! Розпещена багатством і обожнюванням однокласниць Джилліан звикла, що її капризи - закон. У Сейлем приїжджає Джек: він хоче почати нове життя, а Джилліан хоче ... його! І те, що цей колишній учитель засуджений за розбещення неповнолітньої, тільки підстьобує школярку.

Пиколт Джоди. Уроки милосердия.  Сейдж самотня і відлюдника. Джозеф, літній учитель, - її єдиний друг. Але одного разу він просить дівчину ... вбити його. Вона шокована, і тоді Джозеф відкриває жахливу таємницю. З'ясовується, що Мінка, бабуся Сейдж, знайома з ним! На початку Другої світової Мінка виявилася в Аушвіці. Вона потайки збирала фотографії в'язнів і писала на їх обороті роман. За це її могли вбити, але німецький офіцер захотів дізнатися, чим закінчиться історія ... Завдяки йому дівчині вдалося вижити і бігти. Джозеф - людина з її минулого. Хто він?

                                                                                 Наталія Ганженко.

                                  Бібліотекар Біликівської сільської бібліотеки – філіалу.

 

Немає коментарів:

Дописати коментар

Чи щаслива ти дитина?

                                                      Шукаємо щастя по країнах і століттях,                                               ...