Шукати в цьому блозі

середу, 4 листопада 2020 р.

«Чарівна сила домашнього улюбленця»

       Хто має вдома кота чи кішку, не може не погодитися, що з цими тваринами не буває сумно. Психологи вважають, що у кішки можна навчитися багатьом речам. Це дуже мудрі створіння, хоча іноді бувають лінивими. Пухнасті улюбленці насправді дуже особливі тварини, до кожного потрібен індивідуальний підхід. Коти – вільні та незалежні, кішки – непередбачувані та норовливі, господині своєї території, котрі знають собі ціну, і якщо захочуть, то навіть не підпустять до себе!

       У нашій бібліотеці ви можете ознайомитися з двома такими цікавими книгами. Які тепер є і в нас.

Купер Гвен. Оддисея Гомера. Коли Гвен вперше пригорнула до себе пухнастий чорний грудочку, якому ніколи не судилося відкрити очі, вона зрозуміла: це не жалість, а справжня любов! І заради неї багатьом доведеться пожертвувати: дуже скоро через витівки Гомера дівчині і всім її кішкам доведеться шукати дах над головою ... Чи вдасться сліпому Гомеру вижити, коли 11 вересня в двох кроках від їх нового будинку впадуть вежі-близнюки?   

 Купер Гвен. История одной кошки. Зеленоока пухнаста Пруденс - все, що залишилося у Лаури від матері ... Сімейне життя не ладиться, і мамина вихованка стає для дівчини втіленням любові і надії. А коли з нею трапляється біда, Лаура і її чоловік кидають все, щоб врятувати кішку ... і рятують свою любов. Так маленький пухнастий клубочок допомагає людям розтопити лід в своїх серцях.

                                                                       Наталія Ганженко.

                                    Бібліотекар Біликівської сільської бібліотеки - філіалу

Немає коментарів:

Дописати коментар

Природа навколо нас.

    2 2 квітня – Всесвітній день Землі! В ці дні пробуджується природа і починається новий рівень її розвитку.     Мета цього дня - п...