Шукати в цьому блозі

пʼятницю, 6 листопада 2020 р.

«Діти завжди люблять все новеньке»

     Книга! Вона поруч від самого народження. Перші казки, оповідання та вірші читають нам мама і тато, братик і сестричка. Книга розповідає про казкових богатирів, про шкільне життя, про далекі екзотичні країни. З книгою кожен із нас може мандрувати в минуле і в майбутнє. Про все на світі розповідає книга. Тож запрошуємо познайомитися з нашою виставкою.

Синичкін А. Пригоди жирафенятка та його друзів. Природний світ Африки- друга книга пізнавальної серії «Прогулянки навколо світу», яка присвячена рослинному і тваринному розмаїттю континентів нашої планети. Книга познайомить вас із барвистим світом природи. Герої розкажуть про дивовижну флору і фауну Азії.

Перро Шарль. Казки.  Збірка найвідоміших казок Шарля Перро – одного з найулюбленіших казкарів багатьох поколінь маленьких читачів. Повчальна історія Червоної Шапочки, витівки винахідливого кота у чоботях і пригоди Хлопчика – мізинчика навчать дітей не впадати у відчай навіть за найскладніших життєвих обставин. А неймовірні історії Попелюшки і Сплячої красуні допоможуть повірити в диво.

     Перед вами повнокольорові книжечки добре відомих і цікавих казок для дошкільнят та діточок молодшого шкільного віку. Чудові малюнки, що супроводжують тексти казочок, обов’язково сподобаються дітям. Малята, без сумніву, захочуть почути улюблену казку знову і знову, а ті, що вже навчилися читати самостійно, отримають можливість закріпити і удосконалити свої навички.


Гуси лебеді.  

 Ріпка.   

Лисичка з черевичком.

Марійка та ведмідь.

Лист дідусеві морозу.

Про трьох поросят.

Три ведмеді.

Телесик.

Ріпка.

Де, Куди, звідки.

Домашні улюбленці.

Рукавичка.

Троє поросят.

Дощик скочив у лісок.

Красная Шапочка.

Русалочка.

Крихітка-Хаврошечка.

Бахревський В. Куличок. Книжечка знайомить дітей з маленькою пташечкою Куличком, на долю якої випало безліч дивних відкриттів, радощів, сюрпризів, не обійшлося і без смутку.  Вас здивує благородство і самовідданість Куличка, який злякався власної тіні, проте готовий пожертвувати життям заради порятунку Мишеняти.

Перро Шарль. Кіт у чоботях. Найвідоміша казка про пухнастого домашнього улюбленця. Завдяки своїй винахідливості і завзятості Кіт, що вміє розмовляти та носить чоботи, допомагає своєму господарю не лише позбутися злиднів, а й знайти своє кохання та отримати пів королівства.

 Читаємо після Букваря.  Ваша дитина навчилась читати! Тепер основне – не зупинятися. Малюк має закріпити навичку. Маленькому читачеві потрібні книжки з великим шрифтом, короткими реченнями і простими словами. Дитина має розуміти те, що читає.

Перро Шарль. Спляча красуня. Чарівна історія, що століттями вчить вірити у відсутність безвихідних ситуацій: у короля і королеви обов’язково народиться дитя, закляття навіть найлихішої феї можна  пом’якшити, сміливість та наполегливість проведе через найглухіші хащі, а справжнє кохання переможе злі чари.

Таблиця множення у віршах і малюнках.  Як  легко та швидко запам’ятати таблицю множення? Запропонуйте вашому малюкові вчити її у віршах! Веселі цікаві віршики дозволять йому відмінно засвоїти матеріал, а яскраві ілюстрації не дадуть занудьгувати. Спеціальний плакат – тренажер допоможе повторити таблицю множення і закріпити знання!

Далє Штефані. Ягідна фея Суничка. Ягідна фея Суничка вміє чаклувати! Усе, чого маленька фея торкається своєю чарівною паличкою, одразу ж стає червоного кольору, як суниця. Навіть маленька мша. Але чі сподобається це їй?

                                                                       Наталія Ганженко.

                                Бібліотекар Біликівської сільської бібліотеки – філіалу.

 

 

 

 

Немає коментарів:

Дописати коментар

Живий плач мертвої зони.

     26 квітня 1986 року. Була весна – квітуча, напоєна запахами землі й нового життя. Ніхто не здогадувався, що ця весна назавжди чорними...